Jumat, 03 Oktober 2014

Kasvu näiden kasvien määritettiin

Kasvu näiden kasvien määritettiin laadun siemeniä. Pidä taimet ovat terveitä ja vailla tuholaisia​​. Seuraavan istutuskaudella, ehdokkaat voidaan valmistaa sipuli siemen, joka on istutettu dilahan. Ehdokkaiden valinnassa taimet voidaan taruhan bola tehdä silloin, kun kasvit vuotiaista 70-80 päivää.

Valitse sipulia, että lehdet ovat kellastunut tai kuivattu. Ehdokkaat on ominaista hyvälaatuisia siemeniä, muun muassa, keskikokoinen, terve, kova ja sileä ihon pinnalle.
Mutta ei kaikilla aloilla voidaan peittää sipulit Lanang. Hänen mukaansa sipulia Lanang vain viihtyy vuorilla ja ilma viileä. Nämä kasvit voivat myös menestyvät kuivassa maaperässä ja ilma viileänä.

Vaikka alavilla mailla ja sisältävät
SeniorAgen.com Agen Bola Tangkas Online Terpercaya dan Terbaik 2014 paljon vettä ei sovellu tähän sadon. Mukaan Onny, voi Lanang mätä sipuli, kun viljellään maaperässä, joka on liian vetistä.

Koska herkkä vedelle, kun kastelu prosessi pitäisi myös olla varovainen. Maaperän ei saa olla liian paljon vettä ja usein mutainen. Onny vaikkapa sipulia Lanang sovi kylmästä vuoristoalueilla tarvitaan mukula muodostumista.

Vuoristoalueilla on myös korkea tiivistymistä. "Kosteuden aiheuttama aamukasteen on erittäin hyvä tähän sipuli polttimo kasvuun", hän selitti. Â

Miten kasvaa yhden valkosipuli sipulit eivät juuri poikkea muista. Käsittely alkaa istutus piratismia ja kuokkiminen syvyyteen noin 30 senttimetriä (cm) - 40 cm.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar